O dragoste reală!


dragoste-realaOamenii pe care ii întâlnesc, oameni care ma saluta din politete sau din obisnuinta, oameni mai apropiati sau apropiati eu de ei, oameni care isi pun un zambet, o, ce mult as vrea sa pot vedea zambete reale, intrebari de genul: Ce faci? Oameni carora sa le pese ce fac, nu doar sa intrebe din politete.. ci din iubire! Ne invartim si incercam sa ne pacalim unii pe altii, nestiind ca, de fapt, ne pacalim pe noi insine. Domnul Isus a spus: Sa va iubiti cu o dragoste fierbinte unii pe altii!! Fierbinte!! Si vei spune, dar iubesc! Oare? Cand dragostea noastra este intre paranteze, aceea nu este dragoste, este orice altceva , dar nu dragoste, compasiunea nu este dragoste, mila nu este dragoste, face parte din dragoste, dar nu numai asta defineste dragostea. Daca am fi sinceri sa recunostem ca de multe ori asa de “mult ne iubim” incat nici nu ne pasa! Dar vorbesc cu persoana, imi vei spune, o telefonez, ii scriu emailuri; si crezi ca asta este dragostea? Daca am recunoaste ca avem nevoie ca El sa inunde de iubirea Lui ! Eu asta observ, si daca ai fi sincer si tu ai observa: chipuri reci cu masti calde, zambete pietrificate de nepasare, inimi prea ranite sa iubeasca, oameni prea grabiti spre nicaieri, prea grabiti sa astepte si sa asculte….Oare asta doreste Hristos? De la mine? De la tine? De la noi? As vrea o ploaie sfanta care sa curete praful nepasarii pus pe sufletele noastre! Fa liniste, asculta-ti sufletul? Esti multumit cum esti acum? Lasule, daca ai recunoste ca ai nevoie de atingerea speciala a Lui, dar esti mult prea semet ca sa recunosti ca doar scufundarea in iubirea Lui iti va reda viata, si nu ma refer la viata pe care o ofera crestinismul fara Esenta crestinismului, ma refer la adevarata Esenta care iti da viata!

Vrei sa continui in aceeasi directie? Sau vrei sa te opresti …sa iubesti ca El, sa iubesc ca El, sa fiu si sa fi ca El! Oare nu asta inseamna dragoste, crestinism…oare nu asta este esenta? Spune “stop” directiei in care mergi, Dumnezeu nu se lasa impresionat de leul pe care il dai, punga de zahar pe care o daruiesti, sunt bune de daruit…dar El vrea ceva mai mult decat atat de la mine si tine! Daruire, iubire, consacrare! Toate acestea numai in EL. Poate fi un nou inceput pentru mine si tine! Ancoreaza-te in iubirea Lui perfecta, lasa dragostea Lui sa te transforme! Am scris aceste randuri pentru ca imi doresc ca zi de zi  chipul Regelui Isus sa prinda contur in viata si trairea nostra!

Un articol de Cristian Manta
www.emanuelresita.ro

 

Un gând despre „O dragoste reală!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Un articol foarte frumos și adevărat, câți oameni au doar o formă de a trăi și de a iubi…scăpând din vedere adevărata dragoste și iubire față de aproapele nostru…Doamne ajută-ne să iubim cu o iubire adevărată, urmând exemplul Tău!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: