Trenul Vieții…


trenul vieții

Suntem toți într-un tren care se îndreaptă spre o destinație fie bună sau fie rea…noi suntem cei care alegem. Acest tren este viața noastră care ne-a fost dăruită de Dumnezeu, iar noi suntem pasagerii, doar niște călători ce-și caută locul de ici colo, și care nu-și găsesc împlinire în nimic în această călătorie, până nu vor ajunge la destinație. Acolo unde vom fi în siguranță și unde vom avea toate lucrurile din plin.

În jur este atâta întuneric… iar trenul merge așa de repede încât nu mai înțelegi unde se îndreaptă , unde va fi destinația și puțini sunt cei care își pun întrebarea aceasta „Încotro mă îndrept eu, unde mă duce trenul vieții”? Majoritatea sunt așa de tare ocupați și îngrijorați de bagajele acestei lumi , de lucrurile din lumea aceasta, de eu-l lor încât nu mai înțeleg încotro se îndreaptă și stau nepăsător așezați confortabil pe scaunul lor și așteaptă. Dar la ce te poți aștepta atunci când nu faci nimic? Trebuie să alegi ceva! însă „alegând o cale greșită nu poți ajunge la o destinație bună”!

Dacă în viața aceasta care Dumnezeu ți-a dat-o faci ceia ce fac toții, atunci ești pe o cale greșită, trenul tău te duce la o destinație greșită… nu adormi în tren, poți să te trezești că ai trăit viața fără nici un sens și drum de întoarcere nu mai este, Trezește-te! Întreabă-te unde mergi? Cât încă mai ai posibilitate coboară din trenul cu destinație greșită, lasă-te de tot ce faci acum, de lucrurile care te depărtează de Dumnezeu, și privește la indicatoare, privește la Biblie, în ea! Ea este harta și indicatorul corect, care te îndreaptă spre destinația corectă, spre Dumnezeu.  Puțini își au ochii pironiți spre destinație, puțini sunt cei care privesc la Biblie, puțini sunt cei care își conduc viața după ea…

Şi noi, dar, fiindcă suntem înconjuraţi cu un nor aşa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică şi păcatul care ne înfăşoară aşa de lesne şi să alergăm cu stăruinţă în alergarea care ne stă înainte. Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi Desăvârşirea credinţei noastre, adică la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea, a dispreţuit ruşinea, şi şade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu. Uitaţi-vă, dar, cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea păcătoşilor o împotrivire aşa de mare faţă de Sine, pentru ca nu cumva să vă pierdeţi inima şi să cădeţi de oboseală în sufletele voastre. (Evrei 12:1-3)

Încotro mergi tu? Care este destinația ta….RAI sau IAD….alegerea îți aparține…

Autor: Alex Vivat

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: