image

Va veni timpul, când toate măștile vor fi scoase și fiecare va da socoteală înaintea lui Dumnezeu pentru toate faptele pe care le-a făcut și pe celea pe care nu le-a făcut!

Majoritatea oamenilor se simt în viața aceasta ca la circ sau ca la o sărbătoare de măști „la cinei mai frumoasă masca”. Oamenii își ascund dese ori fața, faptele, viața lor reală după o mască care într-o zi va fi luată și va rămâne doar fața luo, faptele și viața lor reală! Dumnezeu nu se uită la ce isbește ochii, adică la înfățișare dar privește la inima noastră, cât de sinceră este ea! Poate că reușim să arătăm celor din jurul nostru că suntem bine, prin zîmbetele noastre sau prin expresiile noastre manifestate. Dar Domnul te știe și te cu noaște cum nici chiar tu nu te poți cunoaște atât de bine.

Ar fi bine dacă ar fi doar o mască ce ascunde expresia feței noastre, însă nu este așa, e ceva mai grav: sunt măști religioase (oamnei ce au doar o formă de religie) măști de sfințire  atunci când sunt cu alte persoane (dar când sunt singuri doar ei și Domnul știu ce lucruri murdare fac) și atât de multe sunt…..tu ce fel de mască porți?

Scoate-ți măștile din viața ta, aruncăle departe de tine, zdrobeștele! Stai înaitea lui Dumnezeu cu o inimă plină de bunătate, sinceră , trăieșteți viața fiind un exemplu pentru cei din jurul tău! Oamenii din jurul tău trebuie să-L vadă pe Isus Hristos în tine, în faptele tale, pe chipul tău ! Și cum îl vor vedea dacă tu ai o mască? mască = fățărnicie (păcat)  Lasă lumea şi păcatul,
In curat să fie haina ce o porţi, căci va veni ziua când Domnul va descoperi ce este ascuns și atunci cale de întoarcere nu va mai fi, ci doar o judecată aspră și văpaia unui foc ce arde veșnic !

by Alex Vivat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: