Tu cui alegi să-i slujești azi?


Cat despre Mine

În fiecare zi suntem dispuși să facem alegeri, dacă nu facem noi, le face altcineva sau alții pentru noi! Alegerile pe care le-ai făcut ieri, deja nu mai au valoare, azi iarăși ești chemat și trebuie să alegi! Și anume: ce să faci, pe cine să urmezi, pentru cine să trăiești, cui să îi slujești, ce să citești, unde să privești, etc. Alege să fii o Binecuvântare pentru cei din jurul tău, nu un blestem! Alege să trăiești în pace cu toți și nu te lăsa influiențat de rău și de cei răi!

Acum, temeţi-vă de Domnul şi slujiţi-I cu scumpătate şi credincioşie. Depărtaţi dumnezeii cărora le-au slujit părinţii voştri dincolo de Râu şi în Egipt şi slujiţi Domnului. Şi dacă nu găsiţi cu cale să slujiţi Domnului, alegeţi astăzi cui vreţi să slujiţi: sau dumnezeilor cărora le slujeau părinţii voştri dincolo de Râu, sau dumnezeilor amoriţilor în a căror ţară locuiţi. Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului.”  (Iosua 24:14-15)

Alege sa trăiești, alege să iubești chiar dacă îți este greu….lângă tine e mereu Dumnezeu!

Nu te lăsa influiențat de cei răi și nu întoarce rău pentru rău, ci arată mereu dragoste și bunătate în toate! pentru că la aceasta am fost chemați!

Cât despre mine, eu aleg să îl urmez pe Dumnezeu! știu că El îmi va da noi puteri astăzi! Iar tu ce alegi să faci azi? Cui îi vei sluji? Pe cine Îl vei urma? Nu uita un lucru: că dacă nu alegi să fii de partea lui Dumnezeu și să-i slujești Lui, automat ești de partea celui rău! nu este cale de mijloc! Gândește-te bine înaite de a alege ceva :))

Domnul să ne ajute! Amin!

«« Alex Vivat »»

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: