Să ne rugăm și pentru ei, chiar dacă…


Am putea să venim cu afirmația sau cu gândul, așa le trebuie! Domnul să-i distrugă pe toți! Însă chiar și în astfel de situații noi ca creștini trebuie să ne rugăm pentru ei! Și chiar dacă ei ucid și omoară pe frații noștri în Hristos și distrug Bisericile noastre, decapitează și nu se uită nici la un preț de răscupărare…Chiar dacă sunt împotriva noastră și împotriva lui Dumnezeu! Să ne rugăm pentru ei! Ca Dumnezeu să le lumineze mintea întunecată și inima împetrită și să aibă milă de ei în bunătatea Sa cea mare! Ca ei să cunoască cu adevărat, Adevăratul și Unicul Dumnezeu Adevărat al cărui Fiu Este Isus Hristos care a murit pentru noi toți, ca să fim salvați! 

Noi nu am fost chemați să judecăm pe cei din jur sau să arătăm cu degetul, ci am fost cemați să iubim pe aproapele nostru și chiar și pe vrăjmașul nostru să-l Binecuvântăm a zis Isus: 

„ Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc, ca să fiţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri; căci El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni şi dă ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi. Dacă iubiţi numai pe cei ce vă iubesc, ce răsplată mai aşteptaţi? Nu fac aşa şi vameşii? Şi dacă îmbrăţişaţi cu dragoste numai pe fraţii voştri, ce lucru neobişnuit faceţi? Oare păgânii nu fac la fel? Voi fiţi, dar, desăvârşiţi, după cum şi Tatăl vostru cel ceresc este desăvârşit.  (Matei 5:44-48)

Domnul să fie cu toți cei ce-L caută dintr-o inimă curată!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: