Ești gata?


image (4)

Lui Avraam i-a fost cerut singurul său fiu!

„După aceste lucruri, Dumnezeu a pus la încercare pe Avraam şi i-a zis: „Avraame!” „Iată-mă!”, a răspuns el. Dumnezeu i-a zis: „Ia pe fiul tău, pe singurul tău fiu, pe care-l iubeşti, pe Isaac; du-te în ţara Moria şi adu-l ardere de tot acolo, pe un munte pe care ţi-l voi spune.” Citește: (Geneza 22:1-18)

Iar după această încercare Domnul l-a binecuvântat din plin! 

„Pe Mine însumi jur, zice Domnul: pentru că ai făcut lucrul acesta şi n-ai cruţat pe fiul tău, pe singurul tău fiu, te voi binecuvânta foarte mult şi-ţi voi înmulţi foarte mult sămânţa, şi anume: ca stelele cerului şi ca nisipul de pe ţărmul mării; şi sămânţa ta va stăpâni cetăţile vrăjmaşilor ei. Toate neamurile pământului vor fi binecuvântate în sămânţa ta, pentru că ai ascultat de porunca Mea!” (Geneza 22:16-18)

Apoi Dumnezeu! a dat pe singurl Său Fiu! Pe care Îl iubea și Îl iubește atât de mult! La dat să moară pentru întreaga lume, pentru mine și pentru tine, pentru niște oameni păcătoși,  iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu….PENTRU TOȚI! 

Ca mai apoi toți cei ce vor crede în Numele Lui, în Numele Fiului Său Isus Hristos! Să fie salvați și să aibă viață veșnică! vezi în Ioan Capitolul 3

Ce Minunat e Domnul!

Ce ai tu ca să dai Domnului? El a dat ce a avut mai scup!

Fiule, dă-mi inima ta şi să găsească plăcere ochii tăi în căile mele.  (Proverbe 23:26)

Ești gata să renunți la ceva la care ții  foarte mult la el, la ceva de care îți place, pe care iubești? Ești gata să pui la dispoziția lui Dumnezeu?  Să-i dai Domnului tot ce-ți va cere El? 

Să nu uitați un singur lucru Dumnezeu nu dă și nici nu cere un lucru sau o încercare mai mare decât tu sau eu am putea-o duce! 

„Nu v-a ajuns nicio ispită care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiţi ispitiţi peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit şi mijlocul să ieşiţi din ea, ca s-o puteţi răbda. ” (1 Corinteni 10:13)

Harul, Pacea și Îndurarea Domnului să fie cu fiecare din voi!

Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: