Despre Biblie – Adi Gliga


Despre-Biblie-Adi-Gliga

Dacă citești Biblia e bine, dar nu suficient. Dacă reușești să te schimbi din cauza ei, înseamnă ai ajuns să o și împlinești.

Biblia nu trebuie citită pentru a schimba pe alții, ci pentru a ne apropia mai mult de Autor, de Dumnezeu.

Pentru a înțelege ce vrea, ce Îl doare și mai ales pentru a descoperi cum se ajunge la Dumnezeu, în Împărăția Cerurilor.

Pentru unii, Biblia este o prostie,un mit, o legenda sau o carte SF. Pentru alții este o posibilitate de afirmare sau de manipulare a maselor. Pentru unii este un mijloc de a câștiga.

Pentru mine Biblia este modul în care îmi vindec sufletul. Este Modul în care rămân lucid în gândire și mai ales este Puterea mea.

Oamenii care cunosc Biblia, adică cei care au trăit în viața lor sensul cuvintelor din Ea, sunt oameni Liberi, oameni care cunosc Adevărul și nu pot fi prostiți sau manipulați.

Ioan 8:32 - "veţi cunoaşte adevărul, şi adevărul vă va face liberi".

Astfel de oameni sunt nobili, atenți cu cei din jur și doresc în totdeauna binele semenilor.

Tot ceea ce sunt sau înțeleg, toată liniștea sufletească și bucuria le am datorită Bibliei … Cuvântul lui Dumnezeu.

Dacă oamenii se pierd sau sunt nefericiți sunt din această cauză:

Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoaşteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu. " - Matei 22:29

"Să ascultăm dar încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om." - Eclesiastul 12:13

Sursa

3 gânduri despre „Despre Biblie – Adi Gliga

Adăugă-le pe ale tale

  1. atat de mare incat se poate compara cu cea dintre iubit si iubita. Noi pote stim prin intermediul altora… dar v-a trebui sa depasim acest pas si sa mergem (sau sa primim pe Cel CE Bate La Usa) pentru a discuta direct cu El. Si nu este important cat s-a falsat pana acum ci este important ca si eu sa aflu Adevarul si sa pot face voia Lui.

    Scuza-ti va rog greselile de comunicare. Intre El si noi nu exista gresala de comunicare… dar intre noi se pare ca inca mai este.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Doar cei care s-au intors sa le explice intregul au inteles din felul de vorbire numit pilda. Ceilalti au afat ce spunea pilda din ceea ce spuneu cei ce au inteles putin mai mult. Abea atunci cand ne intoarcem sa aflam mai mult ne este dat sa stim mai mult. Dar pentru a cunoaste pe cineva necesita o apropiere atat de mareapropiere

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: