Iubeste-L – Alexandru Fintoiu


Iubeste-L – Alexandru Fintoiu

Să-L iubești pentru că este Singurul pentru care ai o valoare ce nu se poate traduce în bogățiile planetei. Ești de neprețuit în ochii Lui.

Lui Îi pasă de tine și când nu înțelegi de ce se întâmplă anumite lucruri neplăcute, dureri sau necazuri. Pur și simplu te înțelege și-ți oferă soluții.

Să-L iubești pentru că întodeauna face ce-a promis. Nu e ca oamenii care spun ceva și apoi uită. Dumnezeu se ține întodeauna de cuvânt.

Te respectă și vrea să Îl respecți și tu, pentru binele tău. Nu e un Dumnezeu care vrea să te ții de un set de reguli pentru că nu a avut ce face în cer decât să le dea oamenilor porunci. Hristos știe că dacă Îl respecți și-L iubești vei fi binecuvântat și-ți va merge bine.

El este statornic și ce-și propune cu tine va duce la îndeplinire. Piedici vor fi, dar n-ai de ce să te îngrijorezi. Ai cel mai bun sprijin posibil în Isus Hristos.

Dumnezeu te iartă când greșești și te rogi Lui. Nu e nimic mai plăcut decât să ai conștiința împăcată cu Hristos. Mergând prin lumea asta, zilnic, poți gândi greșit, auzi ce n-ar trebui, vezi ce-ar trebui să nu existe, vorbești și spui multe iar câteodată faci și fapte nevrednice.

Sa-L iubești că e milos. Niciunul din noi nu merita atenția Lui, viața, frumusețile din jur, sănătatea, bucuria sau iertarea. Tot ce avem e un bonus de la cer. Un dar. O milă a Lui. Trăim din îndurarea Lui. Chiar și cei ce nu cred.

El este făuritorul viitorului tău. Într-o zi, aici, vom încheia conturile cu pământul dar le vom deschide, acolo, pe cele cerești. Ești asa de important încât ai o casă acolo pe care nu tu ai pregătit-o. Dar ce va fi în ea depinde de ce-ai fost aici nu de ce-ai avut.

Până la urmă, ce atâtea motive să-L iubești! O dragoste dezinteresată ar fi cea mai frumoasă. Și dacă vrei să facă, iubește-L pentru ceea ce este!

Sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: