Mergi la Biserică!


MERGI LA BISERICA

Mergeți în Bisericile unde este chemat Numele Domnului, și unde cei adunați sunt adunați în Numele Lui! Nu în alte locuri și adunați cu alte scopuri!

Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Matei 18:20)

Ziua de mâine nu-i a ta!

De aceea, cum zice Duhul Sfânt: „Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile… (Evrei 3:7-8)

Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L câtă vreme este aproape. (Isaia 55:6)
Să știți că nu-i faceți o favoare lui Dumnezeu mergând la Biserică! Noi avem nevoie de Dumnezeu, de iertare, de salvare, de siguranță….

Căutați-l pe Dumnezeu în locurile plăcute lui!

Luaţi seama, dar, fraţilor, ca niciunul dintre voi să n-aibă o inimă rea şi necredincioasă, care să vă despartă de Dumnezeul cel Viu. Ci îndemnaţi-vă unii pe alţii în fiecare zi, câtă vreme se zice: „astăzi”, pentru ca niciunul din voi să nu se împietrească prin înşelăciunea păcatului. (Evrei 3:12-13)

 

 

Un gând despre „Mergi la Biserică!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Eu nu cred ca ” El este o parte din tine ” ci tu esti o particica din EL, o particica sunt si eu, impreuna putem construi o lume mai buna, sau o putem distruge … fiecare din noi suntem responsabili ptr tot ce exista acum pe Pamant, ” gand, cuvant, materie”… fiecare din noi isi croieste propiul univers, unii aleg o turma, altii o alta turma si asa incepe un razboi invizibil, psihologic, in ceea ce priveste cuvantul ” Biserici ” e cam generalist si cam impropriul, fiindca pot inseamna orice templu, palat, constructie, ortodoxa, catolica, neoprotestanta, politeista, satanista, budista, orice, tot Biserica e sitot preoti au pretentia sa se ” intituleze ” dar niciuna nu e a Dumnezeului Creator, unic adevar, unica dreptate, unica mantuire si el nu are nevoie de ” arhitectura ” din piatra, el are nevoie de arhitesctura sufletului si inimii noastre, care este din ce in ce mai falsa si mai perversa, intr-o lume plina de religii invetate, inregistrate ca si business-uri , in lume, dar si in Romania… e greu sa vada omul adevarul … sa-l recunoasca, insuseasca ….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: