Calea mântuirii – ​Charles Spurgeon


Ce este Evanghelia? Care este mesajul ei? Cum poate fi omul mântuit? Pe ce cale? Și odată ce suntem informați cu privire la mesajul Evangheliei, cum ni-l putem însuși așa încât să beneficiem de el?

„Esența Evangheliei este răscumpărarea, iar esența răscumpărării este jertfa substitutivă a lui Hristos. Cei care predică acest adevăr, predică Evanghelia, orice alte greșeli ar face; dar cei care nu predică despre ispășire, orice altceva ar afirma ei, pierd din vedere miezul şi esența mesajului divin.”

MAGNA GRATIA este încântată să vă ofere acest volum deosebit din scrierile și predicile lui Spurgeon, în cadrul căruia el pleacă de la esența mesajului Evangheliei, trece la sfaturile practice adresate celor care ar fi atrași să creadă acest mesaj și încheie cu un avertisment serios pentru cei care aleg să ignore oferta de pace a lui Dumnezeu.

„Dacă nu vei veni la Hristos, poți să ajungi să fii convins de păcat, de neprihănire și de judecată, dar aceste convingeri nu vor fi decât preludiul distrugerii tale. Te poți considera un căutător după Dumnezeu, dar câtă vreme nu ajungi să Îl și găsești, rămâi un vrăjmaș al Lui, iar Dumnezeu este mânios pe tine în fiecare zi.”.

Nr. pag: 228
Descărcați cartea în format: PDF – EPUB – MOBI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: