Despre Mine


Numele meu este Alex Vivat și aceasta este familia mea scumpă pe care Domnul mea dăruit-o. (Doina – Soția mea, și fetițele noastre Miriam și Sara)

Ne-am hotărât să-L urmăm pe ISUS și înpoi noi nu vom da….

Date de contact:
images
 Facebook – Alex Vivat

687474703a2f2f7777772e66616e726179686f6e2e757a2f6c6f676f2f6f646e6f6b6c6173736e696b692e706e67
 Odnoklassniki – Alex Vivat

20110117-skype-icon
    SKYPE – ALEX_V38

descărcare
Tel – +37368442418

1393793799_mail
 alexpokait@mail.ru 

google-plus-icon
 pokaitalex@gmail.com

  Youtube – Alex Vivat 

26 de gânduri despre „Despre Mine

Adăugă-le pe ale tale

 1. Am înțeles că atunci când ai urmat cursurile biblice ai făcut și ceva cursuri de calculatoare,ceva limbaje de programare. Eu nu prea cunosc multe în domeniu…Astfel ca pe blogul meu la pagină Home nu am nimic. Ce crezi tu că aș putea pune acolo? Sau ce setări trebuie să fac?

  Apreciat de 1 persoană

  1. Păi depinde de dorințe, eu mi-am pus anumite imgini (bannere) cu linkuri către anumite pagini sau fac publicitate anumitor siteuri care le consideri bune!
   Aici pe wordpress ești cam limitat în posibilități, dar depinde de imaginația fiecăruia!

   Apreciat de 2 persoane

    1. eu îl am de doi ani, doar că nu prea am timp pentru el , foarte rar postez. Mă bucur pentru tine, da știi nu sunt importante visualizările ci impactul lui asupra oamenilor! Ar putea mulți să intre pe blog, dar câți dintre ei vor pleca încurajați? Asta e mai important, Domnul să te călăuzească să fii o Binecuvântare pentru alții! Mulțumesc pentru tot!

     Apreciat de 1 persoană

 2. „Voi insa sunteti o semintie aleasa, o preotie imparateasca, un neam sfant, un popor pe care Dumnezeu Si l-a castigat ca sa fie al Lui, ca sa vestiti puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata;”1 PETRU 2;9

  Harul si Pacea Domnului sa va fie inmultite.M.Magdalena.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Multumesc frate tanar in Domnul pentru urari de binecuvantare.Esti la bun inceput cu Domnul…ma bucur cand aud ca sunt tineri in ziua de astazi care sunt pe calea Adevarului.Fie ca Domnul sa te intareasca in orice incercare….drumul ingust este greu,dar impreuna cu El vei birui.Acesta este un adevar pe care eu timp de 35 de ani de cand merg pe aceasta cale,l-am experimentat prin Domnul.Ce ce sunt,sunt numai prin harul Sau,nu este meritul meu.Viata mea poate ca nu mi este lunga,la 66 de ani,ma gandesc din ce in ce mai des la intalnirea cu El…viata este atat de scurta.In ea adunam comori pentru cer,cand suntem trecuti prin felurite incercari…..ne maturizeaza pentru vesnicie,sa fim vrednici de ea.Romani 8;28-39,ne este o dovada vie in privinta lucrarii divine in cei care sunt alesii Lui.M.M(hardeladumnezeu.

    Apreciat de 2 persoane

    1. Mulțumesc mult de încurajare și de sfaturi utile! Mă bucur că sunt oameni care știu a zice o vorbă bună și o încurajare, într-o lume în care toți își caută foloasele lui… Domnul să vă dea sănătate, putere și răbdare, ca să fiți credincios până la sfârșit!

     Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: